Vörös jövő kérdőjelek nélkül, változások 2021



Tisztelt Case IH tulajdonosok, Partnereink, Barátaink!


Az AgroMax Gépkereskedelmi Kft. a termelői igények kiszolgálására jött létre, melynek szükségességét az elmúlt 5 év és az éppen aktuális folyamatok újra és újra megerősítenek. Hisszük továbbra is, hogy az AgroMax Kft. és beszállítói közötti kapcsolat nem lehet a termelő ügye, a szezonban csakis egyetlen kérdés fontos, ez pedig a folyamatos szolgáltatás biztosítása.

Ennek ellenére szeretnénk tájékoztatni Titeket egy éppen aktuális változásról, amely minket jobban, Benneteket annál kevésbé érint.

Az elmúlt 15 hónapot az AgriCS Kft-vel kötelékben, mint „hivatalos” Case IH dealer töltöttük el. Ez idő alatt sok változtatást kellett eszközölnünk a mindennapi tevékenységünket illetően, melyek hol jobban, hol rosszabbul sikerültek.

Visszatekintve a már teljes, lezárt évre végül közösen megállapítottuk, hogy sem az AgriCS Kft., sem az AgroMax Kft. saját rendszere nem teszi lehetővé a további, zökkenőmentes együttműködést anélkül, hogy ezt a partnereink megéreznék. Értve ezt úgy, hogy sokszor olyan terhek hárultak ránk, amelyek véleményünk szerint a termelői igények teljesítését nehezítették, valamint finanszírozási szempontból nehezen vállalhatók és nehezen teljesíthetők a jelen piaci körülmények között.

Cégünk mérete miatt befolyásoló tényezői továbbra sem lehetünk - és nem is szeretnénk lenni - a piaci változásoknak. Figyelemmel kísérjük őket, de minden energiánkat továbbra is a termelők kiszolgálására fordítjuk.


Meglévő partnereinket változatlan módon szolgáljuk ki alkatrész, szerviz és gépvásárlás esetén, a piacon történő bizonytalanságok semmilyen változást nem jelentenek az AgroMax Kft. napi ügymenetében.
Azoknak a Case IH tulajdonosoknak, akik nem az AgroMax Gépkereskedelmi Kft. partnerei, tehát gépüket nem a cégünktől vásárolták, illetve a hozzá tartozó szolgáltatásokat is más biztosította eddig, kapacitásunk függvényében igény esetén szívesen segítünk. Kérjük, hogy vegyétek fel a kapcsolatot Gazdagh Andrással (06-30/566-8384), Várkonyi Bencével (06-30/202-5476) vagy Csernák Ferenccel (06-30/595-7468), amennyiben kérdésetek van, illetve alkatrész, szerviz vagy gép ügyben segítségre van szükségetek!

Továbbá ha bármilyen kérdésetek, kérésetek, javaslatotok van velünk és a tevékenységünkkel kapcsolatban, örülnénk, ha elmondanátok véleményeteket akár a fenti telefonos elérhetőségeken szóban, akár a lenti e-mail címeken írásban.

 

Üdvözlettel

az AgroMax csapata

ferenc.csernak@agromaxkft.hu

andras.gazdagh@agromaxkft.hu

bence.varkonyi@agromaxkft.hu





« visszalépés


Kapcsolatfelvétel

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató, melyben leírtak szerint hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Agromax Kft, 2017 Minden jog fenntartva